Pleje af dine cykelsko lavet af Veloursleder (Rauleder)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Veloursleder (Rauleder)

Veloursleder er et ideelt materiale til sko, fordi det er meget åndbart på grund af dets åbne struktur. Dette kræver dog meget omhu for at forblive smuk og stabil i lang tid.

Her giver vi dig et par tip til, hvordan du rengør og plejer dine Zaqq barfodesko lavet af ruskind.

 

Hvad er Veloursleder?

Den generiske betegnelse for Veloursleder er Rauleder. I modsætning til glat læder er overfladen grovet, som det kan stammer fra betegnelsen. Det er dog ikke uslebne, men snarere fløjlsagtige.

Kollegalt siges ruskind ofte om Rauleder. Strengt taget er dette ikke korrekt. Vilde læder kommer fra vilde dyr og er ekstremt sjældent i skoindustrien. Der er simpelthen alt for få dyreskind fra en spilpopulation.

Ruskind er en underart af Rauleder. Den ydre dyrehud er glat (glat læder), den indre side mod kødet er ru (ruskind).

Veloursleder-sko

Iqon Velours Black

Zaqq barfodsko lavet af Velorleder

Vi kan især godt lide at bruge ruskind, fordi det er markant mere åndedrætsaktivt sammenlignet med glat læder på grund af den åbne -pore -struktur. Så det er perfekt til sports- og udendørs sko eller sommer -sneakers.

Kan du genkende ruskind ved første øjekast? Måske var det tilfældet i fortiden. Der er nu veganske materialer, der ligner utroligt ens. Så kontroller kort, om din sko faktisk er lavet af velour læder for at vælge den rigtige pleje. Du kan se de materialer, der er specificeret under den detaljerede beskrivelse af skoen.

Rauleder Care 

Piquant Velors Gray

Rengøring og vedligeholdelse af Veloursleder

Det er bedst at rengøre ruskind med en blød børste eller svamp. Det er blidt at rense skoen helt tør. Så hvis du kommer hjem med våde sko, så lad dem tørre godt inden du rengør dem og pleje dem.

Med Nubuk Box Classic Sponge eller den Tørrensningsbørste fra Collonil Du kan forsigtigt rengøre dine barfodede sko og rette ruskind. Så det er godt forberedt på pleje.

 

Når skoene er blevet renset tørt, er det nødvendigt at passe. Vi anbefaler dette til dig Biologisk bambuslotion. Det sikrer ikke kun næringsstoffer og fugt, men løser også stædig snavs. Efter sprøjtning kan du nemt børste snavs af. Lotionen skal tørre godt, før du imprægnerer din barfodede sko for at beskytte den mod vand og snavs.

Imprægnering af dine cykelsko lavet af Velorleder

Når du har renset og plejet dine ruskindsko, skal de stadig imprægneres i et sidste trin. Dette er velegnet til dette Meget effektiv dybde og overfladeimprægnering spray nanofro Særligt godt.

Veloursleder-pleje

Sparqle Shine Velors sort

Du skal altid sprøjte dine sko udenfor eller i et godt ventileret rum. Sørg for, at du sprøjter ruskind jævnt fra en afstand på ca. 20 cm. Lad derefter skoen tørre på et beskyttet sted. Men brug aldrig varme til at fremskynde processen. Som et resultat kan der opstå grimme pletter, og for det andet kan imprægneringsmidlet ikke trænge ind i det inderste af læderet. Ruskind er kun beskyttet mod vand og snavs, hvis nanopartiklerne kan trænge dybt ned i porerne. Det er bedst at lade dine ZAQQ'er tørre natten over.

Efter at imprægneringsagenten er flyttet ind og tørret, behandles ruskind med en blød børste eller en blød svamp. Dette giver det den typiske fløjlsagtige overflade igen.

At Bløde mosegummisvampe, som du rensede skoene med, kan også bruges til at afslutte velour -læderet.

Opmærksomhed: Før du bærer det for første gang !!!

Hvis du får dine ZAQQ'er ud af kassen, behøver du selvfølgelig ikke rengøre dem, men de skal imprægneres, før de bærer den for første gang. Først og fremmest forhindrer du fine snavspartikler i ruskind, og for det andet bliver de vandrepellente.

 

Tilbage til blog
1 af 3