Pleje af dine merino uld barfodesko

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Merinowolle

Vores merino uld barfodesko er ægte superstjerner. De opvarmer dine fødder om vinteren og afkøler dem om sommeren. De er absolut åndelige og transporterer fugt til ydersiden, men er også vandrepellente. Merino Wool har endda antibakterielle egenskaber, ubehagelige lugte opstår ikke engang. For at få disse utrolige funktionelle egenskaber i lang tid, giver vi dig tip til rengøring og pleje af dine merino -sko.

Vores barfodede sko lavet af merino uld

Vores Liqe -model er lavet af den fineste Merino -uld. Du finder sneakeren i mange gode farver. Nu er du forkælet efter valg! Så snart dit første par er ankommet til dig, vil du blive forelsket og bestille det andet par i en anden farve snart.

Hvad er merino uld

Den særligt høje kvalitet Merino Wool kommer fra Merinoos, som oprindeligt kun var placeret i Nordafrika. På grund af deres pels er de perfekt udstyret til de ekstreme vejrforhold i ørkenklimaet: ekstrem varme i løbet af dagen og ekstrem kulde om aftenen.

Merinoshafe kom sandsynligvis til den iberiske halvø i det 13. århundrede. Kongeriget Castilla i dagens Spanien har været kendt i mange århundreder for handelen med merinould med høj kvalitet. Derfor blev de i almindelighed kaldet "spansk uld".

Med fremkomsten af ​​tekstiler af alle slags er Merino Wool næsten blevet glemt, men har oplevet et stort comeback i flere år. Tekstilindustrien har opdaget dette vidunderlige materiale til funktionelt tøj. Merino uld er ikke kun temperaturregulerende, men også vand -repellent og antibakteriel. Hun ridser ikke og føler sig bare behagelig.

Merinoshafe er nu tilgængelig over hele verden. Imidlertid er Australien fremkommet som den vigtigste producent af Merino Wool.

 

Rengøring af merino -skoene

Merino Wool er robust og modstandsdygtig, men du skal aldrig lægge dine sko i vaskemaskinen! Det kan ske, at uldkontrakten dette, og dine sko bliver for stramme.

Det er dog meget værre, at du vasker den lanolin, den indeholder. Denne uldfedt sikrer vand -repellent effekt. Hvis du er interesseret, behøver du ikke at imprægnere dine merino -sko.

Den bedste måde at rengøre dine merinosesko med en blød børste. Hvis stædig snavs har samlet sig, at du ikke kan fjerne med den tørre børste, kan du prøve den Med en fugtig svamp.

Imprægnering af dine merinosesko

 Hvis du stadig vil imprægnere dine barfodede sko, anbefaler vi dette Carbon Pro fra Collonil. Med denne imprægneringsspray, som du kan bruge på alle overflader, er åndedrætsaktiviteten på dine merinosesko 100% bevaret.

Tilbage til blog
1 af 3